usluge
& cjenik

Svaki klijent ima svoju priču, svoj problem i svoj pristup rješenju problema. Neke od usluga i cijena usluge u Kinetosigmi su tu. Za više informacija nazovite nas ili pošalji mail.

TRETMANI

Individualni tretman pristup je oporavku koji je u potpunosti dizajniran za Vaše potrebe. Kako bismo bili što precizniji u planiranju i praćenju rehabilitacije, na početku se koristimo električnim aparatima za mjerenje opsega pokreta i sile mišića. Tretman se često sastoji od procedura koje uključuju MAITLAND manualne postupke dizajnirane za povećanje opsega pokreta segmenata tijela pomoću mobilizacije, zatim od nekih tehnika masaže (yumeiho, sportska, frikcijska…) kako bi se ciljano tkivo pripremilo za rad. Ovaj tretman često uključuje i kombinaciju vježbanja poput stabilizacijskog tretmana koji uključuje stabilizaciju trupa i kralježničnog segmenta, što će Vas naučiti da u svakodnevnom životu pomoću stabilizacije smanjite napor, a k tome i bol, za više od 50 %. Također se često koristimo neuromuskularnim vježbama koje će ciljanim postupcima i drilovima problematiku ramena, leđa i ostalih dijelova mišićnog i koštanog sustava dovesti do minimuma te omogućiti obavljanje svih zadataka koje ste do sada izvodili s boli u novom pokretu i pogledu te Vas puno brže i lakše dovesti do željenog rezultata. Pred kraj tretmana često se koriste elektroprocedure koje, ako je riječ o svježoj ozljedi, mogu uvelike povećati regeneracijski proces (npr. laser) ili pomoći u akutnom, tj. trenutnom smanjenju boli (npr. TENS).

Vježbanje dovodi kisik i hranjive tvari u Vaša tkiva i pomaže svakom Vašem organskom sustavu da radi učinkovitije. Kada se zdravlje Vašeg srca i pluća poboljša, imate više energije za obavljanje svakodnevnih poslova. Više kisika u mišićima i krvnim žilama podrazumijeva i veću dostupnost kisika mozgu, što će uvelike doprinijeti boljem razmišljanju, planiranju i dovođenju složenijih zaključaka koji su Vam potrebni. Također dolazi do regulacije hormona i smanjene šanse za razvoj posturalnih problema ili dijabetesa. Znanstveno je dokazano da ljudi koji vježbaju vode zdraviji i sretniji život. Individualni pristup vježbanju dizajniran je tako da bi se na najbolji, najbrži i najsigurniji način što prije došlo do cilja i benefita koje dolaze uz taj cilj. Potpuni pristup vježbanju inspiriran novim i utvrđenim znanstvenim teorijama i dokazima daje istovremeni najučinkovitiji i najsigurniji pristup rehabilitaciji ozljede, smanjenju boli i jačanju tijela što će krajnje rezultirati željenim ciljem, ali i vrlo često općim poboljšanim zdravljem na mentalnoj i fizičkoj razini.

masaža

Upoznajte se s brojnim prednostima masaže. Ona može biti moćan alat koji će Vam pomoći da preuzmete kontrolu nad svojim zdravljem i svojom dobrobiti. Tretman masaže važan je dio specifičnih planova liječenja koji Vam pomažu da se vratite svakodnevnim aktivnostima u puno boljem stanju.  Bilo da ste u uredu ili na terenu, u visoko stresnom okruženju za Vaše tijelo ili um, masaža će  pogodno djelovati na Vas tako što će opustiti mišiće, smanjiti bol i pomoći u regulaciji hormona, stresa i anksioznosti što će Vam olakšati vraćanje u svakodnevicu, pa čak i pomoći u samom napretku prema cilju. Sportaši, profesionalci ili rekreativci koriste ju svakodnevno kako bi olakšali trenažna opterećenja, smanjili šansu nastanka ozljede, povećali opseg pokreta te za opuštanje i smanjenje anksioznosti i stresa prije važnih natjecanja.

Jedan običan telefonski poziv dovoljan je start kako bi se rješili svojih problema. Jednim pozivom dogovorit ćemo sastanak uživo. 

Želite ispričati svoju priču kako bi mi što bolje shvatili vaš problem? Nema problema. Pošaljite mail. Mi ćemo se javiti povratno.