Fizikalna terapija

Riješite se boli, obnovite snagu i tjelesne funkcije i vratite se svakodnevnim aktivnostima uz naše programe fizikalne terapije i rehabilitacije

INDIVIDUALNI TERAPIJSKI TRETMAN

30€
+ Besplatan prvi pregled

INDIVIDUALNI TERAPIJSKI TRETMAN X7

210€ 165€
+ BESPLATAN PRVI PREGLED

INDIVIDUALNI TERAPIJSKI TRETMAN x12

360€ 265€
+ Besplatan prvi pregled

Kronična bol Vas ograničava u svakodnevnim aktivnostima i smanjuje Vašu kvalitetu života?

Kroz individualno prilagođene tretmane i holistički pristup fokusiramo se na trajno uklanjanje uzroka Vaše boli. Spajanjem manualne terapije, vježbi za jačanje mišića i moderne elektromagnetne tehnologije, dovest ćemo Vas do stanja u kojem bol više nije prepreka. Također, uz obnovljenu energiju i poboljšanje tjelesnih funkcija moći ćete uživati u svakodnevnim aktivnostima bez ograničenja.

IMG_4893
10
Pretrpjeli ste sportsku ozljedu?

Znamo da nakon sportske ozljede, svaki dan bez treninga se čini kao korak koji Vas udaljava od Vaših ciljeva. Naše dugogodišnje iskustvo sa sportašima omogućava nam da primjenimo specijalizirane metode rehabilitacije kako bismo ne samo izliječili Vašu povredu, nego Vas i pripremili za povratak u arenu snažnijima i spremnijima nego ikad.

10
Tražite pouzdanu rehabilitaciju nakon operacije?

Naš program rehabilitacije dizajniran je da ubrza Vaš oporavak, s planovima koji se fokusiraju na obnavljanje snage, pokretljivosti i funkcionalnosti. U svom pristupu spajamo fizikalnu terapiju, manualne tehnike i modernu tehnologiju kako biste se vratili svakodnevnim aktivnostima s maksimalnom kvalitetom i bez ograničenja.

IMG_4907

O nama

U našem centru za fizioterapiju i rehabilitaciju posvećeni smo pružanju pouzdanih rješenja personaliziranih prema vašim problemima, potrebama i ciljevima.

Naši tretmani baziraju se na suvremenim i znanstveno dokazanim metodama manualne terapije i suvremene tehnologije.

Primjenjujemo Maitland mobilizacijske postupke, koji su ključni za opuštanje zglobnog tkiva i smanjenje boli te elektroprocedure, kao što su TENS i IFS, koje su usmjerene na smanjenje boli i ubrzavanje procesa oporavka.

Također, naš terapijski proces uključuje stabilizacijske, korektivne i neuromuskularne vježbe, koje nisu usmjerene samo na trenutno olakšanje, već i na osnaživanje tijela, kako biste smanjili rizik od budućih ozljeda.

Certifikati

Klijenti o nama

Preko 500 zadovoljnih mušterija

Zorana C.

Mogu čučnuti. Zvuči smiješno, ali za covjeka kojem je dijagnosticiran psoriaticni artritis te nakon 10 godina boli i ograničenog kretanja, čučanj je bio nezamisliv. Ne mogu dovoljno nahvaliti rad i uloženi trud fizioterapeuta Jurice. Od čovjeka koji se svaki dan nosio s boli unatoč lijekovima, ja sada mogu normalno hodati, čučati, vježbati.

Ana Blažević

Prilikom trenaznog procesa moje tijelo često trpi velik stres i opterecenja gdje mi je Jurica bio od velike pomoci, pazio je da imam dobar oporavak i nadgledao te vodio kroz suhi trening kako nebi doslo do veće ozljede, jednom sam imala većih problema s koljenom zbog priprema reprezentacije - Jurica i ja rehabilitaciju smo odradili brzo te sam na kraju čak uspjela otplivati i svoj rekord, bez ikakvih bolova a jaka, hvala Kineto Sigma!

Christian Maat

Jurica i ja surađujemo nešto manje od godinu dana. U tom periodu uspješno smo rješavali puno ozljeda i bolova te na kraju osvojili Europsko prvenstvo u Powerliftingu. Uz Juricu kao fizioterapeuta sada ciljam na rezultate koji ce biti bolji nego ikada.

Lana Pudar

Kako bi bila što spremnija Jurica mi uvijek pomogne smanjiti bol i stres koji su neizbježni kod izrazitih nalofa koje moram podnositi prilikom treninga i natjecanja u plivanju. Odličan fizio, hvala!

Slavko S.

Posjetio sam ovog fizioterapeuta na preporuku zbog boli u donjem dijelu leđa i nisam požalio! Nakon 2 dolaska, bol je popustila skroz. Liječenje je bilo profesionalno i adekvatno se bavilo mojim problemom te mi je također objasnio važnost vježbanja nakon boli kroz koje me vodio. Cijenim njegov trud u upravljanju mojim stanjem.

Anamarija M.

Posjetila sam ovog fizioterapeuta s dugotrajnom boli u ramenu i oduševljena sam reći da je nakon samo nekoliko dolazaka bol potpuno nestala! Fizioterapeut je bio profesionalan, empatičan i izuzetno stručan, uvijek osiguravajući moju udobnost i razumijevanje procesa liječenja. Zahvaljujući njegovoj stručnosti, moje rame se osjeća bolje i sigurnije nego ikad. Izuzetno sam zahvalna i toplo preporučujem njegove usluge!

POSEBNA PONUDA:
Vrijeme darivanja

Vrijeme je darivanja, stoga do kraja prosinca svim klijentima poklanjamo besplatan prvi pregled.

Iskoristite ovu priliku, krenite s terapijom na vrijeme i osigurajte si blagdane s obitelji, slobodni od bilo kakvih fizičkih tegoba.

Kontakt

Ne odgađajte trenutak kada ćete ponovo uživati u pokretu. Kontaktirajte nas već danas!

FAQ

Osjetno poboljšanje se može očekivati već nakon prvog tretmana, a znatno i trajnije poboljšanje unutar desetak dana.

Koristimo tehnike Maitland koncepta i mobilizacije, pristup kroz vježbanje i moderne aparature po potrebi. Tretmani počinju s mobilizacijom i Maitland konceptom, a zatim se prelazi na vježbe i pri kraju na aparature.

Fizioterapija nije bolna u nijednom slučaju.

Pojedinačni tretmani traju od 40 do 55 minuta.

Nije potreba liječnička uputnica.

U 90% slučajeva ne postoje posebne aktivnosti ili pokreti koje treba izbjegavati, ali specifične preporuke možemo dati tek tijekom pregleda.